Vloeren Roelens

Doelstelling

De website www.vloerenroelens.be heeft als doel om potentiële klanten van Vloeren Roelens een duidelijk overzicht te bieden van de projecten die zij al hebben afgerond. Het hoofddoel is om potentiële klanten te overtuigen van de vaardigheden en expertise van Vloeren Roelens op het gebied van vloeren.

Doelgroep

De doelgroep van de website bestaat uit particulieren, bedrijven en aannemers in de regio van Vloeren Roelens. Het zijn mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en ervaren specialist in vloeren voor hun projecten.

Functies

  1. Projectenpagina: Deze pagina toont een uitgebreid overzicht van de afgeronde projecten van Vloeren Roelens. Elk project wordt voorzien van een gedetailleerde beschrijving, foto’s en mogelijk klantbeoordelingen. Dit geeft potentiële klanten een goed beeld van de kwaliteit en diversiteit van de vloeren die Vloeren Roelens kan leveren.

  2. Over Ons-pagina: Op deze pagina kan Vloeren Roelens zichzelf en zijn bedrijf presenteren. Het biedt potentiële klanten de mogelijkheid om meer te weten te komen over de expertise, ervaring en waarden van Vloeren Roelens. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.

  3. Contactpagina: Op de contactpagina kunnen potentiële klanten gemakkelijk contact opnemen met Vloeren Roelens voor het aanvragen van een offerte of het stellen van vragen. Er kan een contactformulier worden geïntegreerd om de communicatie te vergemakkelijken.

Ontwerp

Het ontwerp van de website zal eenvoudig, overzichtelijk en professioneel zijn. Het kleurenschema zal voornamelijk bestaan uit blauw en wit, waardoor een frisse en betrouwbare uitstraling wordt gecreëerd. De projectenpagina zal de focus hebben, met duidelijke foto’s en korte beschrijvingen van elk project. Klantbeoordelingen kunnen ook worden weergegeven op deze pagina.

Technische vereisten

  1. Responsive design: De website moet goed functioneren en er goed uitzien op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

  2. Content Management Systeem (CMS): Er moet een gebruiksvriendelijk CMS worden geïntegreerd, zodat Vloeren Roelens zelf eenvoudig nieuwe projecten en foto’s kan toevoegen of wijzigen.

  3. Contactformulier: Een contactformulier moet worden toegevoegd om het voor potentiële klanten gemakkelijk te maken om contact op te nemen met Vloeren Roelens. Dit helpt bij het stimuleren van communicatie en het genereren van leads.

Conclusie

De vernieuwde website www.vloerenroelens.be zal Vloeren Roelens helpen om potentiële klanten te overtuigen van hun vaardigheden en expertise op het gebied van vloeren. Met de focus op afgeronde projecten, klantbeoordelingen en een gebruiksvriendelijk ontwerp, kunnen potentiële klanten weloverwogen beslissingen nemen en vertrouwen krijgen in de diensten van Vloeren Roelens.

Deel dit project op je socials.