Hoeveslagerij Verstraete

Doelstelling

De website www.hoeveslagerijverstraete.be heeft als belangrijkste doel om onze klanten een duidelijk en informatief platform te bieden. Het hoofddoel is om zowel bestaande als potentiële klanten te voorzien van waardevolle informatie over Hoeveslagerij Verstraete en onze producten.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit fijnproevers, lokale gemeenschappen en mensen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige vleesproducten en culinaire ervaringen. We richten ons op klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, versheid en een authentieke boerderijervaring.

Functies

Productpagina: Op deze pagina presenteren we ons assortiment vleesproducten. Klanten kunnen gedetailleerde informatie vinden over onze producten, zoals herkomst, bereidingswijze en beschikbare formaten.

Over Ons-pagina: Hier stellen we Hoeveslagerij Verstraete voor. Klanten krijgen de kans om meer te weten te komen over onze geschiedenis, passie voor kwaliteit en vakmanschap, en onze toewijding aan duurzaamheid.

Recepten en Tips:  We zullen waardevolle tips delen over het bereiden van vlees, evenals heerlijke recepten die onze klanten kunnen inspireren om creatieve maaltijden te bereiden met onze producten.

Bestelopties: Klanten kunnen op de website informatie vinden over hoe ze onze producten kunnen bestellen, inclusief openingstijden, leveringsmogelijkheden en prijzen.

Ontwerp

De website zal een eenvoudig, visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp hebben. We zullen natuurlijke kleuren en afbeeldingen van onze boerderij en producten gebruiken om de authenticiteit van Hoeveslagerij Verstraete te benadrukken. De nadruk zal liggen op duidelijke productpresentatie en toegankelijke informatie.

Technische vereisten

Responsief ontwerp: De website zal volledig responsief zijn, waardoor deze op elk apparaat, van desktop tot mobiel, optimaal wordt weergegeven.

Content Management Systeem (CMS): We zullen een eenvoudig te beheren CMS integreren, zodat we snel nieuwe producten, recepten en informatie kunnen toevoegen of bijwerken.

Bestelfunctie: We overwegen een eenvoudige bestelfunctie voor onze klanten, waardoor ze rechtstreeks via de website kunnen bestellen.

Conclusie

De vernieuwde website www.hoeveslagerijverstraete.be zal dienen als een informatieve en inspirerende hub voor liefhebbers van kwaliteitsvleesproducten en de culinaire wereld. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp en waardevolle inhoud willen we onze klanten informeren, inspireren en de mogelijkheid bieden om onze heerlijke producten te ontdekken en te bestellen. We streven ernaar om de authenticiteit en kwaliteit van Hoeveslagerij Verstraete op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Deel dit project op je socials.