Elektriciteit Vandecaveye

Doelstelling

De website moet de klanten van de elektricien uit Lichtervelde een duidelijk overzicht geven van de projecten die hij al heeft afgewerkt. Het doel is om potentiële klanten te overtuigen van zijn vaardigheden en expertise op het gebied van elektriciteit.

Doelgroep

De doelgroep van de website zijn inwoners van Lichtervelde en omgeving die op zoek zijn naar een ervaren elektricien voor hun projecten. Het gaat hierbij om particulieren, kleine bedrijven en aannemers.

Functies
  • Projecten pagina: Dit is de belangrijkste pagina van de website waar de elektricien al zijn afgeronde projecten toont. Elke project heeft een beschrijving, foto’s en eventueel de klantbeoordelingen.
  • Over Ons pagina: Hier kan de elektricien zichzelf en zijn bedrijf voorstellen. De klanten krijgen hier een beter beeld van de vaardigheden en ervaring van de elektricien.
  • Contact pagina: Potentiële klanten kunnen hier contact opnemen met de elektricien voor een offerte of andere vragen.
Ontwerp

Het ontwerp van de website moet eenvoudig en overzichtelijk zijn. Het kleurenschema zal bestaan uit blauw en wit om een professionele uitstraling te creëren. De projecten pagina zal de belangrijkste focus zijn van de website. Elke project moet worden weergegeven met een duidelijke foto en een korte beschrijving. Klantbeoordelingen worden ook op deze pagina getoond.

Technische vereisten
  • Responsive design: De website moet goed functioneren op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  • Content Management Systeem: Er moet een eenvoudig te gebruiken CMS worden geïntegreerd, zodat de elektricien zelf gemakkelijk nieuwe projecten en foto’s kan toevoegen.
  • Contactformulier: Er moet een formulier worden toegevoegd waarmee klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen met de elektricien.
Conclusie

Deze website zal de elektricien uit Lichtervelde helpen om zijn expertise en vaardigheden te tonen aan potentiële klanten. Door het tonen van zijn afgeronde projecten en klantbeoordelingen, kunnen klanten een weloverwogen beslissing nemen om voor zijn diensten te kiezen.

Deel dit project op je socials.